Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som Empat

Trodde jag var osårbar,
väl förberedd på kamp.
Att jag ägde alla svar,
i min själs övertramp.
Det var bara egots prat
när jag brast i respekt.
Är du såsom jag empat,
så straffas du direkt.

Lärdomarna själen har
insupit som en svamp,
lämnade ej något kvar,
mer än hjärtats kramp.
Ty det klarar inget hat,
skadas av all affekt...
Ty livet som en empat
styrs ej av intellekt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-29 19:22



Bookmark and Share


  Patrik Schmidt
Mycket vacker text. Bra jobbat.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP