Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatik och flygfänsromantik

Mot nedstigande sol
tecknas ett duvpar
ljuvt kuttrande
näbb mot näbb

betraktas av
en mås
i spänd givakt
på tacknock

vid gårdens
tysta skugga
vilar scillan nu




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-29 20:59



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker om den stillsamhet jag finner här i en text som jag upplever som naturlig; ett rent ögonblick att få del av, man är inte bara där och ser bilderna, utan man upplever stunden på ett väldigt fint sätt.
2022-05-01

  BenGust VIP
Ett stycke fascinerande och hemlighetsfull natur.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP