Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förlusten av det ömtåligaste som finns


Den största sorgen



med fingrarna våta av taxpiss
sprang han tyst gråtande mot
solnedgången

tårarna släckte solen den natten


Liggande framstupa i en myrstack
med sin döda vän i famnen dog han







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-29 22:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ledtråd : taxpiss ? Skitjobbigt !
2022-05-12

    Emmeline
Starkt!
2022-05-03

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och funderad över.
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP