Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B&B - Tanka

 

Hyrde mig ett rum

där en skylt uppmanade

RÖK EJ I SÄNGEN

någon dock lagt till en rad 

PIPPA EJ I ASKKOPPEN

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-14 07:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul text med diverse kontrasterande budskap, mer eller mindre svåra att åtlyda.
2022-05-14

  Öknens Ros VIP
Hett budskap! ;)
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP