Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Veni Sancte Spiritus

När orden räcker till och inga blir över
Du har då talat eller skrivit nog
Kanske har du bett om respit
Hört och sett, blivit kysst




Fri vers av Horace
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-30 08:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Och så påstår en del människor att poeter bara 'skriver nys', men jag med andra finner de kan såväl tänka o känna o skriva mys...
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace