Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett oavlåtligt takdropp.


Jag kom precis in (Falska relationer VII)


Hur länge skall du
straffa mig
för ditt förflutna?
Allt som jag inte
hade något med att göra
som din nya man.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-30 05:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En intressant psykologisk betraktelse
Skrivaren tar upp:"Skuldbeläggande
personligheter" som byter till
nya partners allt eftersom
Tiden går med ständigt
nya anklagelser. ..
Tragiskt!


2022-05-02

  alicja lappalainen VIP
”..straffa mig för ditt förflutna”
Den här paradoxen lyfter dina ord upp till en ny dimension

2022-04-30

  Koloristen
@ Diana: Exakt! Toxiskt. Jag har länge förordat att det borde finnas relationspass. De som inte är lämpade för relationer skall nekas sådana pass. Det måste rådas bot på relationspandemin!
2022-04-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det kallas ett giftigt, toxisk förhållande, relation.Detta är dumheten hos många som har en relation med människor som behöver terapi.
eller som inte kan ta sina tankar och aktiviteter för att kontrollera den hon har övergett.
2022-04-30

    ej medlem längre
Träffsäkert. Och lite kul.
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen