Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund i guld

Granföljet
tar sitt stilla
morgondopp
i spegelsjö

bland trädens kronor
ilar inga vindar

vid gärsgårn
står ett rådjur
skimrande
av soluppgång




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-30 08:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Underbart helt enkelt, och efterklangen dröjer sig kvar efter läsningen.
2022-05-01

  BenGust VIP
I det skimrande ögonblick då magin tar vid.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP