Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 APRIL 2022

WALPURGA

kan ett somrigt ord
gå hand i hand
med ett kärlekspar
på en stenfri strand

en kärleks längtan
kittlar som myror

som nässlor i gräs
maneter bränns

kan ett somrigt ord
i en frusen nord
bli en kyss på kind
under blommande lind


detta var bara nattens
barnsliga tankar

Bosse 30 april 2022.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-30 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten