Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen åter Valborg! :(

 

 

ingen flammande brasa

inga sprakande fyrverkerier 

inga Bullens korv med bröd, senap och ketchup

torrt i markerna, brandrisk

bara en frivillig att jobba

ide'ella krafter saknas

man kan ge sig den på att Valborg blir kall

när ingen brasa finns att värma sig vid

för några blir det den första fyllan

sedan knackar 1:Maj på dörren




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-30 09:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Valborg - bara en månad kvar till sommaren. Jippie!
2022-05-01

    Lena Staaf VIP
Realistisk beskrivning av Valborg. Aldrig är det bra då. Antingen regnar det och är kallt. Eller så är det för torrt och risk för gräsbrand. Tacka vet jag 1 maj. Då brukar det vara fint!
2022-04-30

  Kungskobran VIP
Valborg utan brasa är som att kyssa sin syster
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP