Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du använde mig till sparbössa

Du använde mig som en sparbössa
fast med fel ända upp
för varje insättning
växte du, inte jag
för varje insättning
skedde också ett uttag
för varje insättning
fick du mer än ränta tillbaks
för varje insättning
tog du mer än du gav
för varje insättning
trodde du att du var bra
för varje insättning
ökade en osynlig inflation
för varje insättning
fanns mindre och mindre av mig kvar
för varje insättning
utövade du ett styrketest
för varje insättning
tog du det du ville ha
för varje insättning
skulle din storhet bedyras
för varje insättning
var din påfyllda manlighet
det enda du var intresserad av




Fri vers av Cortexett
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-30 11:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lämna honom omedelbart

Starkt formulerat
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett