Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kan ingen äga

Kärleken kan ingen äga,
ingenting kan köpa den.
Inget sätt att gå till väga
finns att få ensamrätten.

Kärleken kan ingen fånga,
den bärs upp av friheten.
Sinnena som är för trånga
flyr den för de kväver den.

Kärleken kan ingen vinna.
Tids nog ska det visa sig,
att den inte kan försvinna
för den bor i dig och mig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-04-30 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP