Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tegelparad och Valborgsmäss

Tegelparad lojt
lutad mot
faluröd laduvägg

begrundande
denna Valborgsmäss

ömt omfamnad
av fjolårsgräs

huttrar lätt
av solsaknad

medan sädesärlor
reder sitt bo








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-30 14:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det mjuka, och det hårda; tidens gång och framtiden är ömsint beskriven här.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP