Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet och döden

Döden är meningslös
Man får inte ens gå
På sin egen begravning
Se sina anhörigas anleten
Höra deras tal
Nej, döden är meningslös
Men en oundviklig del
Av livet
Visst kan det vara skönt att få vila
Men gud vad tråkigt
Att inte kunna vakna utvilad
Att inte kunna dricka det där
Morgonkaffet
Längta efter värmen
Älska sina medmänniskor
Jag vill leva trots att
Mitt liv inte är vad jag hoppats på
Jag vill kämpa mot små mål
I tillvaron
Hoppas varje kväll att imorgon
Blir en bättre dag




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-30 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström