Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15

ni
brukade skratta tills
insidan
av bröstet kändes
som
knäck och sockerdricka


när bekymren var jättestora
men
små i efterhand
som
handlingen i en film

nu
är varje skratt
och
varje kärleksförklaring kanske
inte
krystad men väldigt lam

och hon är nära men
du saknar henne ändå




Fri vers av blimp VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-30 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP