Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


JAG ÄR

Jag är stark

eftersom jag är sårbar

Jag är klok

för jag har gjort mängder av misstag

Jag är lycklig

eftersom livet gjort riktigt ont ibland

Jag älskar

för jag vet hur det känns att förlora någon nära

Jag har medkänsla 

eftersom jag upplevt lidande

Jag skrattar

för mitt liv har varit tufft ibland

Jag lever

för att livet inte är någon självklarhet

 

anits   30 april 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-30 23:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Klokt och levande
2023-02-04

  Eva Helene VIP
Du har blivit stark och medkännande av dina erfarenheter, det är fint!
2022-05-12

  Bibbi VIP
Gillar!

2022-05-01

  Niliboy
Från självklarhet till….fint!
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP