Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


949.GOD NEVER MAKES A MISTAKE!!!1

***GOD NEVER MAKES A MISTAKE!!!***1

1.Innan lJUS når atmosfären
hinner banken klä av inte
bara arbetarklassen!

2.Trots det har FÖRSTA MAJ
minskat i betydelse!

3.JA!Tekniken har RADIKALT
förändrat ländernas särdrags
och värderingar mellan folken!

4.vart du än åker-går lägger
man märke till klon_stad_
klon_människor_klon_utseende
klon_språk_$klon_beteende_$

5.*VAR ÄR EXTRAORDINÄRT SKVALP?*

6.*VÅRT LANDS NEUTRALITET
UTMÄRKER FORTFARANDE OSS*
FRÅN
#TOTALT OPERSONLIG
NATO ROBOT TÄNKARE!#
===
7.nederbörd är snål hos oss
luften och marken är redan
HeEeMSK torra!Vår och sommarens
hetavindar bort från skogar,kom
regn och ge jorden en ordentligt
rotblöta!AMEN!

politissssssskkkk BRANDFACKLA




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-01 07:47



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Poetiskt!
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP