Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anamma! - Tanka

 

Små män som hotar

mitt fosterland ej fattat

Astrid Lindgrens tes

hon sa vill man vara stor 

måste man ju vara snäll

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-01 08:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag försöker också vara snäll. Det är fridsammast så!
2022-05-02

  Öknens Ros VIP
Putin vet nog inte vem Astrid Lindgren var, han vet heller inte hur man är snäll. Undrar hur han är som pappa?
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP