Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROBYGGE 1 maj 22

ROBYGGET.

SONDAGSMORGON och rofylld sommarkänsla, Läste nyss att det är bara enslingar och eremiter, som skapar kreativa tankar.
Undrar om det är sant, i varje fall blir man störd i tanken av hungra katter.
Ha en bra dag.

LUST

Varje ny tanke, yrvaket
puffar du min kropp.
Försökte väcka en fråga,
solen har redan gått upp.

vid varje ny tanke
föds en människa
som är hungrig
min älskade vän

Nu dras täcket av mig,
du kysser min kropp.

går sedan naken
över altanenför att
göra vår frukost.

Varje ny tanke...

Bosse 1 maj 2022.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-05-01 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten