Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika män


män kan delas in på många vis

vi som äro romantiskt lagda
goda dyrkande trogna lojala makar

älskandes er över allt annat
älskogandes passionerat

sen finns det vissa män som är extra sköna
att knulla vilt, hårt, extasiskt djuriskt

havandes ej alltid andra kvalitéer
bör främst brukas för knullning

vi alla ärom ehuruväl slavar























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-01 12:27



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Fint beskrivit hur olika män är
2022-09-28

  lodjuret/seglare VIP
Som tur är verkar människan tävla i döende. Vad kommer först? A. Krig, dråp och mord. B. Farsoter (just far verkar stå i farosonen) o sjukdomar. C. Plastförgiftning via exempelvis dricksvattnet. D. Illa fortplantning. E. Egna idéer om vad som får 'glaset att tippa över'.
2022-05-01

  Nina Nightwish VIP
Fastnade för en låt häromdagen och konstigt nog kom jag att tänka på dig, då jag genom dina texter förstått hur du tänker/ tycker att kvinnan ska dyrkas:) Låten heter She is a godess. Indie soul
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando