Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Travesti

Han kom haltande över Asfalten, glad som en Alika, och hade en vinbox dinglande i ett snöre om halsen. Mellan sina läppar höll han ett sugrör i direkt förbindelse med vinet i boxen.
"Trots att jag haltar. Trots den här djävla asfalten. Trots alla Virusar och Putinar -mår jag bra utav fasen".
"Gäller bara att hitta en god plats att sova ruset av sig på".
"Och tro på att man senare ändå skall vakna".
Sa han.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-01 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP