Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio minuter (Min kamp 2.22)

Sitter på en bänk vid ån

det har slutat blåsa

fåglar sjunger, måsars skri

i fjärran, vitsippor

som en matta

kan jag stanna här

för alltid? Nej, tio minuter 

får räcka

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-05-01 19:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Titeln "Min kamp" bara äger!
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP