Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.2


Sandslottet i timglaset


ett namnlöst hopp dör
med ett ensamt här och nu

men det alltjämt hör
vårt där och då 
 




Fri vers av Almagrundet
Läst 187 gånger
Publicerad 2022-05-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet