Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner kärleken sin kropp

 

Stranden lockar

tången doftar

bara tanken att få finnas

i din närhet

är kärlek för mig.

 

Stillheten fångar

våra kroppar ångar

genom år av hopp

där i lustens hetta

finner kärleken sin kropp.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-01 20:40



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Vackert!
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP