Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur hanterar man sin frustration?


När mannen är utsatt

Jag tror någon har försökt ta bort mitt foto
här på min poet sida och försökt kapa mig.

När jag kämpat en stund för att logga in
återställdes allt igen.

Det verkar vara dom som jag skriver om
som håller på och ska ta mina texter och
göra film. Men ingen har frågat mig och
det är jag själv som har en, min sida här.

Hur ska jag göra med dom ovanpå mig?
Är det någon som
har liknande erfarenheter av detta, filmgäng?

Är tacksam för hjälp från mina skrivarvänner!

Vet att det gjordes film i området 2012?

Är det samma gäng som nu tar mina texter?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-01 21:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Otäckt med hackare, dessa ynkliga stackare.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP