Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Telepatisk kontakt ur en dåres dialog


Lars Hård & Söders Drottning

 

Har du mat hemma
Det finns regler hur man uppträder
Det är inte krig här
Det är i Ukraina
Tänk på gränsen och hälsan
Vi är i Sverige
Ok. Du uppträder ordentligt
Vem anpassar sig
Vad anpassar du dig till
Nya tider
Är det kraven vi ställer
Är man sjuk gäller inga krav
Då måste man få vård
Du behöver hjälp med en psykos
Du får väl tigga utanför ICA
Tidningsbud är mitt förslag
Kolla med Arbetsförmedlingen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-01 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP