Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skrek vårens blomma ljus, och kärleken, var nya drömmar


Tvångsmässig

Spröda blodfängsel,
slter

tårar
drömde vi, paniken,

kärlek blommar djup,
ljög

oss
fria

såg dig falla evighetens djup nu

älskade
dog

nattens tårar

fria




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-05-02 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter, m