Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KärlekVITAMIN

Vid morgonsamtal

Under solljus strålar

med min kära son 

fick jag D-vitamin

i 3D form

Men fick också 3D verknings tid, i cirkel form

fick det mest viktigaste vitaminet 

fick KÄRLEKS VITAMIN

Tack för din kärlek 

Tack kära son

Inget kan hindra Kärleks solstrålar

när de intränger mammans och barnens vakuum

Vakuumet fylls på med mera kärlek

För alltid




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-02 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP