Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablickar

 

 

en tid att längta till

frihet var en sång

ej att tiga still

lekar dagen lång

 

att bli vuxen stort

med mycket ansvar

misstag man gjort

så mycket allvar

 

men lyckliga stunder fanns

i minnet man sparade

när tuffa segrar vanns

med värme väl bevarade

 

i livet man ständigt prövas

dock klarat det godkänt

kanske skulle det behövas 

att annorlunda ha känt

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-02 11:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet på en pinne.
2022-05-09

  Susen VIP
Ett ständigt lärande i livet
2022-05-03

    Lena Staaf VIP
Fina reflektioner över livet. Jag tänker att de bästa stunderna är när man kämpat sig igenom stora svårigheter och känner sig nöjd med sin insats.
2022-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livserfarenhet.
2022-05-02

  Sparvögat VIP
Så fint beskrivet om livets mörka och ljusa stunder…
2022-05-02

  Bo Lövhalka
Mycket väl framfört
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP