Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner bort

Ser dagarna

Tysta gå

Förbi

Är vaksam 

På tiden

När den fylls

Till kanten

Av glädje

Gör denna dag

Lycklig

Bara för dig

Känn kraften

Få ta tillbaka 

Allt

Håll då fast

Vid ditt varma 

Hjärta

Skapa forma

Behåll tiden

I din hand

Gör vad du

Vill med din dyrbara stund




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-02 13:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin påminnelse om att glädjas åt och ta tillvara tiden som är.
2022-05-02

  alicja lappalainen VIP
Tiden är värdefull.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP