Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


VÅREN FINNS DÄR ...ÖVERALLT

 

Dagarna blir nu äntligen allt längre och längre

detta gör att vårt innersta allt ljusare och ljusare

naturen serverar oss nu all sin skönhet

trädens alla blad växlar till silvergrönt

fåglarna ger oss sina kärleksserenader

…dag som natt

 

det känns i våra kroppar att våren nu kommit

njutning i varje tanke och du vill bara älska alltet

livet ger oss nu så mycket mer och bättre

så låt oss hänförda se och känna solen kraft

och låt mig få dricka

…ett glas vitt

 

ja kan du ta in allt detta vackra …så berätta

ja tänk på stjärnorna som lyser för dig och mig

våren föds på nytt och alltid på samma plats

så låt oss nu njuta av allt detta vackra

för våren finns där

…överallt

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-02 14:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin vårdikt
2022-05-02

  Den skrivande tysta
Fin bild du förmedlar av förnöjsamhet och hopp! Du fångar våren.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP