Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlösa hav

 

 

Du såg in i mina bottenlösa ögon och sa att du dyker djupt om det behövs.
Jag log och tänkte att om du bara visste!!
Mina ärr var större än ditt ego.
Men jag sa ja.
Kärleksord blandades med svett, jasmine och viol.
Men jag var aldrig tillräcklig.
Du lovade mig att dyka djupt.
Röda bottenlösa hav.
Nu ligger jag här ensam med blodiga lakan mellan mina ben.
Kärleken är inte till för alla, speciellt inte för mig.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-02 17:43



Bookmark and Share


  Lehva VIP
En berörande, stark och ärlig text om att våga falla. Och fallet är värt det. Trots en hård landning.
2022-05-02

    Sefarge VIP
Djuplodande poesi
I högst berörande
Ord. Tack för det!



2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP