Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådeansökan

Nåd
Allt är nåd
kärlek
Jesus
god
rakt
igenom

Höga tankar
Högre
än oss
Högre
än intellektet
Mörkret stressar
Pressar
ut
vårt innehåll

Töm oss
Fyll oss
av nåd
med nåd
Med ren
kärlek




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-02 18:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2022-05-04

  Kajan VIP
En dikt och en bön, tycker om titeln också.
2022-05-03

  Koloristen
Den nåden är helt utan "vår förskyllan". Ett i fullo monergestiskt verk där Gud allena är aktören, vi de passiva mottagarna.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP