Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det låter jag helst bli

Hat är giftigt för mitt väsen,
tar bort all min energi.
Gnat som föjs av mer oväsen
ger min själ disharmoni.
Prat om andra tynger själen,
skänker ingen amnesti.
Tjat är öppningen till grälen
så det låter jag helst bli.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-02 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Låter som en sund
livsfilosofi, fint skildrat
dessutom :)

2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP