Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

Tallen står lång
och tittar på mig
från stigen

Stjärnorna gömmer sig
dolda bakom himlavalvet

En droppe dröjer sig kvar
i luften

Skogen öppnar en ny väg
in i hjärtat

Doften smeker mitt inre

Här finns ögonblick
av naturens skönhet...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP