Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid liv även ikväll (Min kamp 2.22)

Men varför, varför

gör jag det här?

Varför sitter jag böjd

över bokstäverna

när jag skulle kunna

lyfta blicken och se

kvällshimlen, den vackra

vårblå kvällshimlen med

nymåne, den allra tunnaste,

knappt synlig?

Varför är orden

så viktiga, är dom viktiga?

Vad vill jag bevisa, att

jag är vid liv även ikväll?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-02 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP