Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vik av

Fel väg
Vik av

Fel metod
Vik av

Fel sällskap
Vik av

Fel rytm
Vik av

Fel fil
Vik av




Fri vers av killedbycoffee
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-02 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee