Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräkleken

Förbehåller mig rätten
att sent om natten
väcka den slumrande jätten

-

Molnfri himmel i Bankeryd
Hassan kräktes efter lunchen
bakom gympasalen varpå
den tilltagande skaran barn
applåderade uppmuntrande
Klump i halsen -
Hassan och jag gick i samma
klass när vi var 8-9 år
Pratade aldrig med varandra
direkt men blickarna oss
emellan sa det osagda
Hjälp mig!
Jag var utan mandat
Mobbad likaså
Blev slagen
Våld
På kroppen
I kroppen
Till skolan
Från skolan
Men om man skulle
säga/avslöja/skvallra
Då skulle det bli så
mycket värre

Tog min trasiga
fiol från snåret
Drog upp byxorna
Min lilla jacka
var revad
Hur skulle jag
förklara det
för mamma?




Övriga genrer av killedbycoffee
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-03 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra sammansatt
2022-05-03

  Bo Lövhalka
Bra
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee