Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppförsbacke

Streta på, streta på, uppförsbacke.
Göromål, göromål och lite tid.
Måste bita maktlösheten i svansen
så det blir fartränder och inte bromsspår.
Vill falla i drömsömn, bara snooza lite ;-)
Vet hut din svärmare det är i arbetsbiets spår
du ska åka på, och sträva på, sträva på.
Slösa inte tiden så!




Prosa av Feminaz
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-03 09:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra text om hur livet kan vara.
Gillar fartränderna.
2022-05-04

  Anya VIP
Tänker på en tuff arbetsplats när jag läser. Jag kanske helt tänker fel?
Väl beskrivet.
2022-05-03

  Bo Lövhalka
En fin stämningsbild.
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz