Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilleben

Stillheten och friden,
vildheten och striden
de ligger lott om lott
likt stråna
i ditt mörka hår,
oskiljbara från varann
så blandas mörka färger
in bland allt det ljusa
konstnär, pensel, färger, duk
vem av dem
är du?




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-03 10:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag, en blandning av allt.
Fint fångat
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP