Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.05.03 tisdag


Vi möts

Jag ser dig nu

verklighet

det känns i hjärtat

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP