Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett scenario

Putin säger
Om ni går med i NATO
kommer jag att invadera Gotland

Vi säger
Men då gör vi inte det

Putin säger
Haha gick ni på den

Och så försöker han
invadera Gotland

Lita inte på en
lögnare




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-03 12:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att ljuga för sig själv och andra går väl på rutin, så gör väl den som på jorden vandra?
2022-05-04

    Lena Söderkvist VIP
Sant som det är sagt.
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP