Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpelt


Oändlig

enkelhet

helt

enkelt





Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-03 16:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
PANTA REI.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP