Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dan A lägger patiens 1



Prydnad

Ni vildmarkens söner,
hör en Gud era böner
när ni släpar och sliter
och vindarna biter
när ni dricker ert vatten
ur bäcken?
När ni vilar med täcken
på natten,
vet ni då ert mål
och att tacken
är ett hål
ner i backen?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-05-29 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP