Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann historia

Hon var kär som aldrig förr, trodde hon fann den rätta
Dom flytta ihop rätt snabbt för hon trodde de skulle underlätta

Men allt vände, skrik och bråk var dag
Dom höll ihop 2 år trotts alla nederlag

Hon kunde inte ta sig vidare, kärlek var fortfarande där
Saknaden va stor men hon ville inte va till besvär

Han tog kontakt med henne igen, hennes hopp kom tillbaka
Men ända gången hon dög var när dom låg där nakna

Hon blev plötsligt gravid, något hon drömt om i alla år
Killen stack och lämnade djupa sår

Ensamstående tonårsförälder blir en intressant strid
Men vad gör man inte för sitt barn, hennes hjärta vill ha frid

Det är killens förlust, men barnet får lida
Därför ska jag vara världens bästa mamma och inte lämna hens sida




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-03 20:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och väldigt bra i anda och innerlighet
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen