Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här Sms är en del i handlingen och är inte taget från verkligheten. Kvinnan försöker förstå vad som hänt henne och skickar ett Sms till mannen som brydde sig om henne men där allt förvandlades till en mardröm som skulle leda till stor skada för henne.


de-lesbiska mans hatarna

Hej, nu tror jag, jag förstår, det kan vara
den där kvinnan som du chattade med när
du ville ha sex med två kvinnor samtidigt
och du ville jag skulle säga hej till henne i web cam.

Det var efter det som jag fick sån panikångest.

Det kanske är såna kvinnor som är,
fortfarande är på mig på avstånd?
Hon och hennes kvinnogäng
som jag är/var livrädd för.

Jag försöker ny orientera mig därför
hör jag av mig till dig inför ett viktigt
beslut om jag ska lämna området och
Backa för gott, ensam utan någon vän
eller ta tillvara på de som betytt mycket
för mig och stanna kvar i min lägenhet.

Det är bra att du har ett eget liv utan mig,
för jag har ett bra liv också, men jag var så
nära att dö förut så jag försöker förstå utan
att lägga skulden på någon.

Alla som tycks må dåligt och ha ångest över
det som hänt tidigare, de har en framtid de
vågar känna och förändras, de som förnekar
kan aldrig arbeta sig igenom och bli fria från
varför kvinnor reagerar så starkt mot något i området.

Jag är så trött och behöver vila mig från detta
sen när jag förstår alla sambanden.

Det är det viktigaste för mig, att förstå varför.

Ha det så bra och du finns med i min filmidé som
en spännande man, Benny, jag är glad att du lät mig
få hämta inspiration från dig hoppas allt blir bra!


(Benny är bara ett namn på en karaktär i filmen)

"de-lesbiska mans hatarna" har de drogproblem?

Vet inte?

Vi får väl fråga.

Vem? dom?

Sluta! Kan jag aldrig få vila mig!?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-04 01:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Sådana subbor skall bört!
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP