Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är förstås felaktig information och bör inte tas på något större allvar. Innehållet i texten har inte gått att bevisa ha något med mera verkligheten att göra. Men observationer har ändå gjorts över staden Örebro och där i trakten.


Ryktet om ufo är inte klarlagt





Ryktet om att
personer med initialerna
U. F. O. och att

de bildat en
gemensam förening just
därför, är ännu

inte verifierad. Vad
som har hänt
i trakterna av

Örebro har heller
inte kunnat visa
kraft på några

som helst mysko
händelser. Det vill
säga att de

är eller varit
mystiska, bara att
en del av

dem hittills inte
gått att förklara
på något mera

som påtagligt vis.
Rykten går det
förstås som ibland.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-05-14 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP