Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solstrale… skriven 20220123


Alstra - Halo


skapa 

        frambringa

                   inre kapitel

 

härbärgera den kraft som hämmats

förtrycket tar sig ett

alstrande avtryck

uttrycker ett alster

en sektion av

yttringen

 

motkraftens energihämning 

alstrar antitesernas 

motsdåndsrörelse 

 

      konst - på glid - en konståkning

                      resans början bort ifrån

                                   avspeglat hat

     motljuset som återspeglar kraften

                   i verkets kraftverk

                        återtar bilden genom 

                              konstverket

 

         hyllar existensen till trots nederlaget

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2022-05-04 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP