Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… skriven 20220123


Tribut - summa summarum


avstyrande från förlusten

se vinstens insikt

erfarenhet

 

summa summarum 

genomskåda fienden

yttre samt inre 

 

reparera - trancendera 

transformera

mobilisera

triumfera

 

tribut 

subsidier

omvändelse

återta värdighet

fritas

helas

läkas

 

TRIBUT

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2022-05-04 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP