Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… skriven 20220123


Schakt - avgrund tomrum


smygande - orden silas 

stödda av envetenheten

vränger ord in absurdum 

 

grottmänniskans illusioner

gruppsnärjd solidarisering

 

moralen nedkastad i djupet

outgrundlig ovisshet onåbar

 

trollbinder förvrider förhäxar

se åskådarna intet ont anande 

 

trofast söker lagsats

emotsagd kollektivets

revolterande schismer

 

några få vågar erkänna

sin inre färgtillhörighet 

 

de andra i djupt fördärv

 

vithetens oskuldsfullhet 

 

inte följa mobbens ström

bara visa sin kärleksfullhet

glömma och gömma såren

 

jorden återtar sin blomning

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2022-05-04 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP