Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre och den yttre kartan

 

 

När min inre karta
inte stämmer med den yttre

måste jag förändra min egen
för att inte gå vilse

för det mesta räcker det
med små förändringar

ibland måste jag rita en ny




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-05-04 10:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Träffsäkert om något troligen vanligt, att irra runt med en föråldrad karta.
2022-05-12

  lila fjäderblomman VIP
Livets villkor beskriver du så fint och klokt.
2022-05-12

  Respons VIP
Kloka ord i förvirringens tid!
2022-05-08

  Eva Helene VIP
Att leva med ett öppet sinne, så fint och klokt du skriver.
2022-05-05

  Sparvögat VIP
Ja, ibland måste man söka i sitt inre för att hitta rätt väg…
Fina ord!
2022-05-05

    Lena Staaf VIP
Att försöka förstå och tolka det som är omkring oss. Den föränderliga verkligheten.
2022-05-05

  Olof Lagerhorn VIP
Ja vi är lite av upptäcksresande i den
yttre verkligheten och måste anpassa
oss efter den.

2022-05-05

  Niliboy
Min karta sträcker sig runt kvarteret för det mesta!
2022-05-05

  Blomma-Stjärna VIP
o, så klokt - vi måste vara vakna för verkligheten, ständigt beredda att "upp-datera" vår inre karta så att den passar med terrängen!
2022-05-04

  Lehva VIP
En fantastiskt fin liknelse med mycket igenkänning.
2022-05-04

  annalena VIP
Magkänslan är en viktig kompass. Vi borde nyttja den oftare.
2022-05-04

  Maria Sundelin VIP
I detaljerna ser vi helheten
Kramar
2022-05-04

  Kungskobran VIP
Ja det är den stora frågan, är det kartan eller terrängen som gäller
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP